søndag 20. september 2009

Arbeidsom helg på hytta!

På lørdag morgen dro Anders og jeg til hytta. Målet var å ta opp den lille båten. Få skrapet den og lagt på grunning og bunnstoff. Da vi ikke har noen båthenger enda gikk dagen med til å forsøke å finne en henger samt å kjøpe inn det som skulle brukes. Enden på visa visa var at vi dro ut til Jon på Hvaler båtservice og bestilte henger for levering til neste helg. I gjenngjeld fikk vi låne en henger til i dag søndag.

Nå var klokken blitt 1830 og vi bestemte oss for at nå tar vi opp båten og så drar vi på hytta og koser oss. Som tenkt så gjort. For i våre tanker skulle jo morgendagens vær bli like god som lørdagens. Så feil kunne vi ta!

Dagen startet med overskyet oppholdsvær. Så vi dro til marinaen og startet å demontere styring, targabøyle, seter og bensintank slik at vi kunne snu båten. Deretter startet jobben med å skrape, vaske og slipe ned det som er under vann. Det var da regnet startet. Så Anders og jeg vi bet tenna sammen og pusset og skulle til å bruke avfettingsveske slik at vi kunne grunne. Men på boksen sto det: "legges på ren og tørr overflate" Det første var ikke så vanskelig. Det siste viste seg umulig. Så da ble løsningen at vi måtte snu båten og montere alt igjen.

Så nå får vi bare vente på neste helg!

Ingen kommentarer: