søndag 6. september 2009

Fornyelse

Etter en noe nedtrykt sommer (les forrige blogginnlegg). Har sannheten om sommeren seget inn over meg. Med den har også planene om å lage kino i kjelleren våknet til live igjen. Tanker om hva slags utstyr vi bør ha og hvordan kombinere det med det som allerede finnes. Har rast gjennom hodet. Diskusjoner med Anders som selvfølgelig ønsket seg en playstation 3, og som argumenterte som en "helt" for at den jo har blueray dvd spiller slik at vi ikke bare kan se på HD film i kinoen men også spille playstation rett på lerret. I går løste det seg. Andersen og jeg durte avgårde til Elkjøp og kom glade og fornøyde hjem med boksen som sporenstreks ble koblet til i stua (ikke kjellerstuen der kinoen i nær fremtid skal åpne). Gutte spill med rallykross ble spilt med smil om munnen. Kvelden ble avsluttet med filmen Menn som hater kvinner.

Til uka blir det prossessor, prosjektor og lærret! Tro på om det blir like gøy!

2 kommentarer:

Petunia sa...

Boys will be boys!
Synes nå forøvrig at blue ray var litt oppskrytt. Vi så Ironman... og jeg var ikke tydelig imponert over filmkvaliteten.
Men jeg er da vanskelig å imponere da.
Vi begynner forøvrig en ny rund med ABC den 25. september. Du er hjertelig velkommen til å være med - eller slenge deg på fra der du tok pause sist;)

Catta sa...

ENig med Petunia!! Men... Ikke mulig å arve/kjøpe det gamle playstationet, vel? Anders fikk jo tv'en....