fredag 14. september 2007

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hvem er det disse f..n's dustene tror de er!
Det jeg prater om er de som hver dag når jeg kjører Svartdalstunnelen velger å kjøre forbi i venstrefil når høyre går tett men med god flyt. De som tvinger seg inn fra venstrefil foran alle de som i solidaritet har valgt å følge høyrefil og som nå står i køen i bunnen! Tror dere vi andre står der fordi vi er spesiellt interessert i å stå i kø? Tror dere kanskje vi liker det? Eller at vi har så god tid at det ikke spiller noe rolle om dere sniker!!!!!! Svaret må være at jo dere anser dere selv som mye viktigere en oss andre. Det er bare to ord som dekker og det er JÆVLA EGOISTER!!

6 kommentarer:

9na sa...

Æsj. Ikke pent det der, hverken snikingen eller det der med balltreet.

Catta sa...

Alltid så sjarmerende, du pappa ;)
Enig i at de snikerne kan teste ut helvetet for oss, men ... balltreet var vel litt...
Koselig innlegg!

Anonym sa...

noen deler av sammfundet fungerer yterst dårlig, det samma skjer jo over alt langs e6, og andre veier med påkjøringsfelt, Det er tydelighvis ikke mulig å skjønne at man ikke skal kjøre til enden å stå å presse seg inn, men gi gass så man holder farten til bilene i feltet, og flette seg inn.

En liten trøst er det dåg, å kunne se at man faktisk skjønner poenget, og heller tro at det er det som er problemet til disse folka. at de ikke selv skjønner hvordan det fungerer.

Livet er ikke bare stress, hvis man gjør det til noe annet, selv om det er hat når noen forsøker å vippe en av pinnen.

Teraks sa...

Men hadde ikke køen blitt kjappere om "alle" brukte begge filene, passe fart og slapp inn også de som kommer fra venstre fil? Jeg er nemlig en av de som ligger så lenge som mulig i venstre fil - i håp om at flere følger mitt eksempel... c",) - *dukker unna balltreet*

Tor sa...

Dersom det du skal ta ut fordelen ved to filer så forutsetter det at det er hull i den høyre filen som kan tettes uten at det oppstår oppbremsing eller kødannelse! Eller sagt med andre ord. Nå de bak deg må vente fordi du vil inn i køen som står i bunnen så er det ikke noe annet enn sniking! Når det gjelder den ideelle verden så kan man selvfølgelig tenke seg at begge filer hadde like lange køer og at flettingen i bunnen gikk friksjonsfritt! I den virkelige verden er det ikke slik. Folk klarer ikke å flette i 15 km og langt mindre i 70 km som er fartsgrensen på stedet. Med andre ord blir resultatet at folk bremser mer opp når de fletter enn om man hadde en fortløpende fil. I tillegg når høyrefil allerede står stille. Så kan vel ikke det å velge å kjøre forbi alle som står stille i køen, for så å forlange å komme inn først i køen, kvalifisere for annet enn tittelen egoistisk sniker!

Anonym sa...

Jeg hadde hvis det ikke hadde vært for norges lover, skutt etter de som kjørte slik som du forklarer nå IRENE. uten tvil