tirsdag 10. juli 2007

Pasta med biff, sopp og fløtesaus

Her følger første bidrag til utfordringen.

Ingredienser til 4 personer:

1 stk løk
2 stk kinesiske hvitløk
1 stk rød chilli pepper
1/4 rød paprika
200 gr sjampingon
100 gr kantarell
700 gr strimlet biffkjøtt
4 dl fløte
500 gr tagliattelle spagetti (båndspagetti)

Start med å dele opp løken, de to hvitløkene, parikaen og chillien. Legg dem i en stekepanne med oppvarmet olivenolje. Stek til løken er blanket.
Del opp soppen og stek den sammen med resten.

Når soppen er redusert tilsett fløten og la den små putre til den tykner. Smaksett med pepper og salt.

Stek biffstrimmelene kort tid på sterk varme til de får en fin farge. Tilsett dem et par minutter før retten serveres slik at de rekker å varmes opp men ikke bli gjennomstekt.

Pastaen kokes al dente med olivenolje og salt.

Server med parmesan og rødvin.
Vel bekomme!!!

2 kommentarer:

Embla sa...

Mmmmm... Dette så knallgodt ut. Må nok prøve dette, ja. Men når tilsetter du biffkjøttet?

Tor sa...

En liten forglemmelse der ja ;-)Kjøttet stekes lett på sterk varme for å få en fin farge. Kjøttet settes til ett par minutter før servering slik at det får tid til å varme seg opp uten å bli gjennomstekt.