tag:blogger.com,1999:blog-2683377848879446955.post2072824029531463256..comments2023-07-23T09:35:44.592+02:00Comments on Tor's Verden: Pasta med biff, sopp og fløtesausTorhttp://www.blogger.com/profile/18079556922739678390noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2683377848879446955.post-6973272365706916902007-07-15T10:16:00.000+02:002007-07-15T10:16:00.000+02:00En liten forglemmelse der ja ;-)Kjøttet stekes let...En liten forglemmelse der ja ;-)Kjøttet stekes lett på sterk varme for å få en fin farge. Kjøttet settes til ett par minutter før servering slik at det får tid til å varme seg opp uten å bli gjennomstekt.Torhttps://www.blogger.com/profile/18079556922739678390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2683377848879446955.post-6279580889269071202007-07-13T21:54:00.000+02:002007-07-13T21:54:00.000+02:00Mmmmm... Dette så knallgodt ut. Må nok prøve dette...Mmmmm... Dette så knallgodt ut. Må nok prøve dette, ja. Men når tilsetter du biffkjøttet?Emblahttps://www.blogger.com/profile/16717936169963925793noreply@blogger.com