søndag 6. mai 2007

Første forsøk

Etter mye om og men har jeg kastet meg på bloggingen. Kan jo ikke være noe dårligere enn Nina (min kjære kone) eller datteren min Cathrine. Hva kan du forvente her? Ikke godt å si, men litt av hvert!

I går for eksempel ble jeg bitt av hifi-bassillen (igjen) og durte av sted til Grünerløkka for å kjøpe en brukt Electrocompaniet forforsterker. Virket riktig bra gjorde den også! Så nå må jeg bare se å få noen av effektforsterkerne jeg har stående til å virke... Har det ikke helt klart for meg om jeg vil prøve å fa en rørforsterker fra Luxman på beina. Jeg har nye rør som det bare er å sette inn og justere den opp. Eller skal jeg levere inn en Electrocompaniet limited anniversary til reperasjon. Den ene kanalen fikk en dramatisk død da Cathrine skrudde på på en Luxman rørforforsterker som trenger noe tid til oppvarming før beskyttelseskretsene slipper lyden igjennom. Ingen lyd...vi skrur opp på fullt! Oj der slo den inn gitt. Ja ja ein forsterkar kan ikkje vara evig veit du!


Idag har jeg vært flink. Jeg har vært ute og sykklet i nesten to og en halv time i rolig tempo. Pulsen skulle ligge mellom 110 og 130. Det er ikke lett når beina og hodet vil at tempoet skal være 150-170. Det er greit ved normal trening men ikke ved rolig langkjøring! Etterpå var Anders og jeg ute å kørte radiostyrte biler. Anders har en elektrisk, og jeg kjører en bensindrevet. Det ble med en tank for min del. Det bråkte litt for mye! Anders derimot fikk kjørt ut alt han hadde av batterier. Neste gang får vi dra til buggybanen på Hvervenbukta motorsenter tenker jeg.

2 kommentarer:

9na sa...

Halla, så kult at du har kastet deg på bloggedilla du oxo! <3
Hvis du ikke vet hva <3 er, spør Cathrine...

Lise sa...

Grattis med ny forsterker! Ikke meninga å virke uinteressert i høyttalerne isted ;) Takk for lånet av vaskemaskin! Veldig snilt!