lørdag 16. mai 2009

K for Kjempekult

Torsdag og fredag denne uken har jeg vært på jobbsamling i Stockholmsammen med hundre og tredve andre økonomer. Jeg skal ikke si noe særlig om hva vi bedrev dagene med annet enn at det var foredrag og det man ellers kunne forvente.

Det jeg vil fortelle om er torsdagkveldens hovedunderholdning. Vi hadde akkurat satt oss til bords da det kom lyd og bilde på en storskjerm. Logoen til et kjent talentprogram fra tv med en tilleggelse av finans så var showet igang. Her var det i hemmlighet hentet ut kjente fjes fra avdelingene samt de fem øverste sjefene. Alle som en måtte til audition å fremføre sanger med påfølgende utstemminger. Min nærmeste sjef hadde i de innledende rundene cowboyhatt, solbriller og lang frakk og sang country. Sjefen over der sang evergreens (veldig bra). Vi tenkte at nå var det vel det meste over. Men neida, nå ble det annonsert at finalen skulle gå live på scenen og at i tillegg til de fire finalistene så hadde et wildcard kommet inn. Det var selfølgelig økonomisjefen for skandinavia.

Finalen startet med en søt svensk dame som sang ABBA til trampeklapp. Fulgt videre av vår mann med evergreensangene. Jeg hopper nå videre til siste nummer. Det var skandinaviasjefen som kom med stort afrohår, hippiskjorte barbeint og sang don't worry be happy i en uforglemmelig versjon. Du kunne tydelig skjønne hvilken sang han sang men ikke en tone ble truffet gjennom hele sangen. Noe som i seg selv er en bragd når man vet at han på fritiden blandt annet synger opera!

Hele salen kokte og vi tenkte at nå kan det ikke bli bedre!

Det var da det skjedde det som fikk taket til å lette. Min sjef kom som Michael Jackson. I rødt og svart kostyme med parykk, hvit hanske og hvite sokker! Akkurat som i videoen til thriller. Sammen med seks dansere ble det et kjempeshow!

Jeg gikk resten av kvelden å bare smilte inni meg!

8 kommentarer:

9na sa...

... Aha! Dette forklarer det intelligente sprøsmålet en lørdags morgen; "Hvordan skrives egentlig AUDITION?"...

Anne-Lise sa...

Å herregud jeg kan formelig se for meg den forestillingen!! Så bra at de kan tørre å "drite" seg litt ut og lage show for dere alle! Kul K

Petunia sa...

Det må jo ha vært aldeles hilarious! Man må nok være tilstede selv for å forså hvor ustyrtelig morsomt det har vært, og man blir nesten misunnelig bare ved tanken.
Det må jo ha vært planlagt litt, men det gjør de jo ikke mindre artig da!
Kjempekult innlegg, Tor!
Hils fruen og avleggerne!!

Miriam Elisabeth ツ sa...

Kjempe kult innlegg :)

Anonym sa...

Dette må ha vært en utrolig morsom opplevelse!! Kan se det for meg etter hvert som du beskriver det hele. :)
All ære til skandinaviasjefen som klarte å gjennomføre sangen sin skjærende falskt. Det kan ikke ha vært enkelt når han ellers tydeligvis må ha gehør så det holder!

ANNEPÅLANDET sa...

Det er så gøy når folk man jobber sammen med til hverdags tør å slippe hemningene og slipper seg løs. Og som Alexander Rybak sa i går: Å være artist er å gi og ta!

(Og så må jeg få si at du er heldig som har en kone som gyver løs på kloakkpumpa mens du er ute og reiser! Hun er tøff, syns jeg!)

Ha en fin uke!

TorAa sa...

Ingen tvil om at dere hadde det kjempekult i Stockholm.
Knallbra story.

Mine K-er her:
http://toraa.blogspot.com/2009/05/abc-11-k.html

Anonym sa...

I wish not acquiesce in on it. I assume warm-hearted post. Expressly the title attracted me to be familiar with the intact story.