søndag 17. august 2008

Geocache

Tidligere i sommer kom Christopher og fortalte om noe nytt han og Lise hadde begynnt med. Det var geocaching. Forklaringen var som følgende. Geocaching er en verdensomspennende aktivitet som går ut på å finne små esker/containere/syltetøyglass som er gjemt. I disse er det en logg hvor du skriver deg inn og små gjenstander. Disse kan du bytte dersom du ønsker det. Det viktigste er turen og spenningen og om du finner cachen.

Hvordan kan du være med på dette? Du går inn på www.geocache.com. Oppretter en konto og søker opp cacher i området der du er. Legger koordinatene inn på en gps og så starter turen. Ja, for en gps må du ha. Ellers finner du mest sannsynlig ikke cachen.

9na og jeg har vært på to cacheturer tidligere men i går var vi på en skikkelig tur. Vi la inn seks cacher i østmarka og dro ut på tur. Nesten seks timer senere hadde vi gått opp på topper, gjennom myrer, klatret fjellvegger og gått på gjenngrodde stier. Det var morro. Slitne og fornøyde kom vi hjem. Jeg hadde før turer tatt på meg en pulsklokke og kaloritelleren hadde hatt det travelt på turen. Jeg hadde forbrent 3918 kalorier og hadde hatt makspuls på 177. Med andre ord en skikkelig treningstur. Det frister til gjenntagelse.

Så en utfordring til dere som leser dette innlegget er: "start med geocaching"

Ingen kommentarer: