fredag 10. april 2009

F for Figaro


Vi er så heldige at vi får lov til å være familien til tre nydelige katter. To av dem er døtrene til den siste. Navnene er Sophie, Tinka og gromjenta Figaro! Da vi fikk dem trodde vi at Figaro var en gutt. Da vi senere var hos vetrinæren var beskjeden klar Figaro var en jente!!!

Figaro er sort og blank i pelsen med hvite sokker og hvit underkjeve. Da jeg så henne første gangen fleipet jeg med at hun burde hete Keiko etter spekkhoggeren med den hvite underkjeven. Figaro er raus og kjælen. Når vi jobber er det Figaro som kommer og legger seg ved siden av papirene på pulten og som stillferdig ligger og maler til arbeidet er gjort! Om morgenen sitter hun å venter på en av stolene på kjøkkenet og løfter på annenhvert ben mens hun sender søte blikk med ønske om mat i!

Figaro er også den du finner i sengeenden om morgen og som kommer strekkende på søvnige lemmer ut av bunnen i klesskapet!

27 kommentarer:

Petunia sa...

Hva hadde livet vært uten disse firbente vennene, Tor?
I morges var vi 5 stykker i sengen vår. Bulle kom krypende da han våknet og ville mase litt før han okkuperte TV'n med Disneyterror. Jølle er fast innslag og foruten min mann og jeg, kom Silver, den sorte katten vår, for å si "god morgen".
Figaro er en nydelig katt og sikkert ikke lei seg for at det ikke ble "Keiko".
Jeg trodde dere kanskje hadde reist på hytten og tok bloggfri, men ble veldig glad da Catta først skrev seg på listen og så du.
Hils madammen fra meg:)

Unknown sa...

Ein nydeleg katt, og koseleg innlegg:0)
God påske

Turid sa...

Figaro var en flott F! Hihi syns han ligner Keiko jeg:)

PS: Har aldri vært medlem av Røde Kors, og dermed aldri fått noen tiggerbrev:)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Flott katt!

Sommarträdgården sa...

Fin bild!Glad Påsk!

TorAa sa...

Jeg har ikke sjangs når jeg ser en slik nydelig katt.
Se hvor vidunderlig flott et dyr.

Jeg sier ikke mer, for jeg kjenner katter og nå kommer de begge for å sjekke om jeg kommenterer høflig og korrekt.

miiieooow

heidi sa...

For en nydelig katt, og herlig bilde!
Ønsker deg en fortsatt god påske!

Inger sa...

For en skjønn Figaro! Her i huset har vi også en katt, som jeg bare forguder. Trodde ikke jeg likte katter noe særlig, men det var før vi fikk Svarten i hus (døpt av vår den gang 5-åring) Herlige små skapninger :)

Ønsker dere en fortsatt fin påske og i dag skinnar SOLA!

GAWO sa...

En nydelig kosepus :-)

Anne sa...

Meld fra når det blir Figaros bryllup!!! Da har jeg en passelg anledning til kjolekjøp, DET er ikke hver dag vet du .:-)

Charlotte - FO² sa...

Så fin pus :) Og kjempe fint bilde, syns du har fått øynene fint frem her, de var så skarpe og flott farge i dem :)

ha en fortsatt fin påske!

Malys krok sa...

Så flott Figaro er! En må passe på å få inn disse firbente når anledningen byr seg. Det er koselig. flott F-bidrag! Tusen takk for kommentar hos meg. Hilsen Margit.

Malys krok sa...

Artig kommentar du skrev, glemte å si det. Tenk at det er et slikt skilt i Frankriket! Hadde ikke ventetnå få høre det. Ja ja, skjelden uansett! Margit.

Anonym sa...

Vakker er hun!
Katter er generelt noen fantastisk flotte dyr og jeg har også flere av dem.
Shagma, en Norsk Skogkatt, er skinnende sort med bare en liten hvit medaljong på brystet. Med sine snart 13 år er hun den eldste i flokken, men ikke sjef av den grunn. Det er Ellen, den eldste av Ragdollene som er dronningen over alle dronninger og som på mange måter oppfører seg slik Figaro gjør. Skjønt, jeg både sovner og våkner med flere av de firbente damene mine i sengen min.

Det sies at den som ikke liker katter må ha vært en mus i et tidligere liv.. og hvem vet, kanskje det er sant. *ler*

"For noen blinde sjeler er alle katter like, men for en katteelsker har hver enkelt katt fra tidenes morgen vært fullstendig og fantastisk unik."

Gi alle pusene en god kos fra oss :)

Mariann S sa...

Nydelig katt :)
Bor sammen med 2 allergikere eg,
so for oss er søte katter flottest på avstand.
God påske til deg :)

Bling - our elf on the shelf sa...

Åååå, Figaro er bare så flott. Her i huset er det kattefritt. Ikke for at vi ikke liker eller vil ha katter, men gubben er allergisk mot katt. Tenk å være allergisk mot verdens mest praktiske husdyr, og kun det dyret... Så katt er et savn her hjemme. Dette er den første perioden i livet mitt jeg er katteløs. Men vi har et par flotte hunder da, i tillegg til hest og gullfisk. Det får vel duge.
Men jeg kommer nok alltid til å savne det å ha katt...

Marie sa...

Underbar beskrivning av en söt Figaro.

Anne-Berit sa...

For en nydelig kattepus du har.Og så har du to til,heldige du.Jeg savner å ha katt,vår datter hadde en hannkatt med det passende navnet Curre,da hun bodde hjemme.En skikkelig going var han.
Men gubben har satt ned foten der gitt,to hunder er nok,mener han,og igrunnen må jeg vel innrømme at han har rett,men det hadde no vært koselig da.Kos deg med pusene dine.

FO - 2 sa...

Jeg kjenner henne igjen, fra Catta sine bilder.
En flott katt, som jeg tipper at ikke er det minste fornærmet over at hun har "feil" navn. ;)

Fortsatt god påske til deg og dine.

Anonym sa...

Hei Tor, og takk for koselig kommentar inne hos meg:o) Så søt en kattepus - vakker er hun, klok også! Sykkelrittet jeg har meldt meg på, er Pilegrimsrittet. Det arrangeres for første gang i år og går fra Tydal til Selbu - 8,4 mil. Bare å ligge i hardtrening! Kjempesøt kylling i innlegget under her! Ha en fin dag - klem fra Randi**

elle-melle sa...

Nydelig katt!
Jeg savner katten i huset her. Vi måtte slutte med katte og dyrehold her da et av våre barn er allergisk. Det var jammer og gru for det andre søskenet som elsker alt på fire. Nå har vi katt i nabohuset og kan kosepraten litt med den, det hjelper da litt.
Forsatt god påske!

Evami sa...

FOr en nydelig katt:) Og så bra hun fortsatt fikk hete FIgaro selv om hun er jente:) Godt å ha en katt som er så kjælen og god:)

JULIEK sa...

For en nydelig F du viser : )

Bitt@mi sa...

Nydelig bilde av ei nydelig kattefrøken:-) Du ser hvor "kattete" hun er - et stolt, utilnærmelig blikk!

MineSine sa...

Nyyyydelig! Navnet kler den stolte eier :-)

Pupziz sa...

Takk for fin kommentar=D
Endelig på nett igjen jeg også etter å ha vært hjemme i trøndelag hvor ting ikke fungerer heeeelt lenger=)
Fin liten pusekatt, minner litt om mamma og co sin Lulu=)
Ha en fin dag!

Marie sa...

Du for ein nydeleg katt :)