fredag 20. mars 2009

Catta + Christopher


Ukens ABC i ord og bilde er om og av Catta og Christopher utenfor "The Travel booksshop" i Portobello road. Bokhandelen fra filmen Notting Hill . Det var i allefall det vi trodde, til vi hadde sett filmen igjen da vi kom hjem. Det er åpenbart at de har brukt interiøret som modell for sitt sett, men tatt opp i butikken neeeii! Likefullt, fin tur og koselig selskap!

19 kommentarer:

Petunia sa...

To flotte C'er her som du har all grunn til å være stolt av:) Nå har jeg ikke sett så mange bilder av deg, men ligner ikke din førstefødte veldig på deg?
Kjekt at du er med Tor!!! Vi trenger litt menn i denne bloggverden:)

Unknown sa...

Stilig! Og ja. Jeg har vert på Cheers baren i Boston. Og den var heller ikke så lik nei. Myyyyyye mindre enn den på TV. Ikke lik engang.

JULIEK sa...

Åja den har jeg også besøkt. Kjente meg heller ikke igjen inne i shopen men den var jo koselig og spesiell og området rundt var jo kjempeflott: )

Som mine dager er sa...

He he ... har vært utenfor den bokhandelen jeg også. Avbildet med de samme blå dørene ved siden av. Så gøy bidrag til C'en.

Og ost, vin og kjeks plukker jeg fort frem hvis dere kommer på besøk ;-)

Klem fra Marit

Tor sa...

Vi har bilder av Christopher fra videregående og da vi sammenliknet med bilder av meg fra videregående så var det så likt at korrigert for klær så hadde jeg ikke sett forskjell....Skremende, men ikke uten stolthet!

Inger sa...

To flotte C'er du kan være stolt av! Så herlig med en tur til London, selv om "The Travel booksshop" ikke var den dere trodde det var....

Olga T sa...

:)

Januarsola sa...

Koselig valg for dagens bokstav ;)

Evami sa...

Så flotte barn du har:) OG så koselig å være på tur sammen:) Veldig bra valg på C-fredagen:)
Ha ei flott helg:)

Unknown sa...

To flotte Càr!!
He he, det er ikkje alltidt film stemmer med verkelegheita nei,....

heidi sa...

Uansett et artig bilde og to fine c-momenter. ;D

Ha ei fin helg!

Anne sa...

Begge barna på C???? utrolig hvor kreative dere er da. I det distriktet har nok jeg også vandret ja, på marked .-))) gubben ble blekere og blekere for hver meter, men så oppdaget han en pub og fikk ansiktsfargen tilbake :-))
Ingenting ble handlet da, ble til og med for mye for en trønderkjærring gitt.

Mus ja; må bare fortelle deg at i trøndelag fanges disse i noe som kalles musefeller; kjøpes for en billig penge og er ganske så ettektiv hvis det festes en liten ostebit på .-))) BØTTE???!!! makan... ja ja, oslofolk...

Ha en flott lørdag.

amylin sa...

Flotte C'r! Å, London er bare en herlig by. Filmen Nottinghill er utrolig søt også. Ha en god helg.

Ruth sa...

Flotte C-er.

De filmet en tv-serie i neste landsby her. Det var nye fronter på nesten hvert eneste hus som var med. Jeg lurer på hva turistene (som de håper skal strømme til etter at den er vist på tv) vil tro?

Men det var jo morsomt alikevel.

Viola sa...

Det er nå mange år siden jeg var i Portobello Rd! Kanskje de skulle gjøre gevinst på sin egen butikk, med tanke på den butikke i filmen.. Jaja.. sånn kan det være. Men turen var sikkert like fin for det :) Ha en fi helg!

Anonym sa...

Det er slike slag livet av og til gir.. man blir lurt gang på gang. Men pytt, det var sikkert en fin og trivelig opplevelse uansett!

Vestlandsjenta! sa...

Kjedelig når du tror du har sett noe kjent, men så stemmer det ikke helt likevel, men uansett flott innlegg! Og veldig kjekt at det er noen menn med!! Ha en strålende helg videre!!

Anonym sa...

Hei!
Nottig hill..har aldri vært der men drømmer om det..liker godt filmen. ville blitt kjempeskuffet viss det viste seg at det ikke stemte med filmen!!!
God helg!
Ellen

Anonym sa...

Må ikke tro alt vi ser på film nei :) Flott C post Tor!