torsdag 12. juni 2008

Sukk

Ja,ja så er det den tiden av året. Selvangivelsen skulle ha vært levert inn den 31. mai, men en kort tur inn på Altinn i slutten av mai så var utsettelse til 15. juni ordnet.

Det var da det! Nå er tiden atter en gang i ferd med å innhente meg. Søndag må det være på plass! Hva er problemet tenker du kanskje. "jeg har jo levert min allerede og det var jo ikke så vankelig heller". Svaret er enkelt. Det er "dørsstokkmila". Det å ta seg selv i nakken å komme igang. Selve jobben er jo gjort på noen timer!

Akkurat nå har jeg ryddet pulten og satt gamle bilag inn i perm. Det er jo vel og bra. Det som er skremmende er at jeg for å slippe å gjøre ferdig dette. Så har vasket to maskiner med tøy og hengt opp tre. Pakket tørt tøy og laget mat. Alt mens jeg egentlig burde ha tatt meg sammen og gjort jobben. Så her må gamle ordtak endres fra:" kom arbeidslyst og treng deg på, her skal du motstand finde" (fritt etter Flåklypas Solan). Til:" kom arbeidslyst og treng deg på her er det arbeid som må gjøres"!

En god kveld til dere alle. Med litt flaks er jobbenn gjort og papirene innlevert til neste gang vi blogges!

1 kommentar:

Petunia sa...

Hei på deg!
Vi har vel alle vært der og det er umulig å komme med noen råd som virkelig nytter. Jeg kan jo si at -Ta deg sammen! -Tenk hvor godt det er når du er ferdig! Osv osv. Men dette er jo ting du allerede vet. Jeg kan vel bare si lykke til og håpe det går smertefritt når du først setter i gang. Og ikke la det gå for lang tid før du blogger igjen da;)