fredag 29. juni 2007

Lille blå kom til familien

Nina min kone har så lenge jeg kan huske fortalt meg at hun ønsker seg cabriolet. Gjerne en Posche. Det sto ikke på dagsordenen da jeg tittet etter en mulighet. Løsningen kom for snart tre uker siden. Anders og jeg var på Essoen på Ryen og utenfor sto en Mazda Mx-5. Jeg ble trollbundet. Da eieren dukket opp måtte jeg bare spørre hvordan den var. Etter en lang og hyggelig prat var hodet og hjerte klart. Jeg skulle overraske Nina og kjøpe en MX-5. Onsdagen kom og jeg fant en på nettet som var til salgs til rett pris. Eneste aberet var at den var i Stavanger.

Nina skulle på kurs i Køln over helgen. Jeg gjorde avtale med selger og bestilte billett med Nowegian. Lørdagen kom og jeg dro. Vel fremme ble jeg møtt av Alexender og etter litt titting og prat ble handelen gjennomført.

Turen hjem er nesten verdt en egen blogg. Men turen over fjellet var fantastisk! Å så morssomt å kjøre da! Jeg klarte kunststykket å kjøre feil og havnet over Haukelifjell. Det ble tolv mil ekstra! Da jeg kom hjem ca kl 2100 var jeg tett på utslitt, men lykkelig. Dette var morro!

PÅ søndagen skulle jeg hente Nina på Gardermoen. Etter noen tumulter med en sur tolldame gikk turen ut på korttidsparkeringen. Jeg stoppet opp ved siden av "Lille Blå" og sa: "hm hvor er det blitt av bilen? Ut ifra Ninas ansiktsutrykk så det ut som om hun tenkte at nå var Volvoen stjålet! Jeg så utrykket i ansiktet hennes og sa: "Å HER DEN JO!". Det neste ansiktsytrykket var fenomenalt. Det utstrålte... har du lånt den? eller.....har du vært så gal at du har kjøpt den???? Før flere tanker hopet seg opp sa jeg: " Den er din"!

Smilet var ikke til å ta feil av! "Lille blå" var akseptert og hadde møtt en som umiddelbart hadde varme følelser for seg!

Ingen kommentarer: